Laadpalen

Bekijk het aanbod laadpalen

Vrouw die gebruikmaakt van een slimme laadpaal.

Enkele van onze merken

Hoe werkt het?

We vergelijken alle data van A-merken, maar focussen steeds op jouw noden en wensen. Als we deze in kaart hebben gebracht, bekijken we welke laadoplossingen en merken daarbij passen.

Enkele van onze laadpalen

Home OPI HR 2.2 0

Powerdale

Eén toestel dat aan alle je laadbehoeften voldoet:

HOME | Nexxtender solution is het meest complete residentiële laadtoestel. Het is een slimme laadoplossing en houdt rekening met zowel de lokale energie als de energiebehoeften van de woning.

De HOME is uitgerust met twee verschillende laadmodi:

  • Max mode: voor het laden van elektrische wagens met maximale snelheid en absolute veiligheid. Geen zorgen om te laden tijdens het koken, als je de was doet of als de airco aan staat.  
  • Eco mode: voor het opladen van elektrische wagens met zonne-energie of een andere lokale energieproductie. Dit steeds met absolute veiligheid.

Wallbox

Wallbox is de slimme en krachtige laadpaal voor thuis. Ze zijn ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis. De compacte afmetingen en het minimalistische ontwerp passen in elke garage en deze worden versterkt door de vele functies die op de myWallbox-app te vinden zijn. Daarnaast zijn al de producten ontworpen en vervaardigd in Europa.

laadpaal thuis
Slimme laadpaal

Smappee EV Wall

De Smappee EV Wall zorgt ervoor dat je thuis veilig je elektrische auto kan opladen met zonne-energie of op basis van je laagste energietarief. 

Het is een compacte, gebruiksvriendelijke en mooie oplossing voor residentieel laden. De laadpaal is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen de vermogensgrens blijft.

Etrel INCH HOME

De Etrel laadpalen werken op een interactief laadplatform. Dit biedt een reeks leidende principes met artificiële intelligentie en systeem communicatiemogelijkheden. Deze geven de snelst mogelijke lading aan, zonder het thuisnet te overbelasten.

2018 09 10 INCH pole 7 cmyk 2
Latest post

Insight

actieradius
Elektrische auto actieradius: wat is dit?

De opkomst van elektrische voertuigen (EV’s) heeft geleid tot een groeiende interesse in hun prestaties, met name op het gebied van de actieradius of het

Op zoek naar de laadpaal die bij jou past?

Wij hebben de oplossing! Maak gebruik van onze handige tool en ontvang een offerte op maat van jouw noden.